Så er det snart!

Som I kan se er Biblen placeret på min frempind. Nu er det bare benene der skal tale! Selvom vi kører med radiokontakt til bilen, så kan denne lille tapemontering på cockpittet være en stor hjælp undervejs. Som tidligere nævnt handler klassikerne om at være det rette sted på rette tidspunkt. Denne lille lap giver et mini overblik over de sværeste passager i cykelløbet. Når man sidder med syre op til øreflipperne og ikke kan tænke klart, så kan et blik ned på frempinden kombineret med kilometertælleren give én overblikket over løbet tilbage. Ud for hvert navn er der placeret en trekant eller en firkant. Trekanten betyder berg og og firkanten betyder brosten. Fx, kommer Kluisberg efter 53 km og er markeret med en trekant.

Derudover så var jeg her til morgen ude og gennemkøre rutens vigtigste passager i bil.  Alt er ved det gamle og bakkerne er ikke blevet kørt flade siden sidst jeg var her. Så… nu er der ingen undskylninger for at blive overrasket over rutens beskaffenhed 🙂

Her på Molenberg som er sidste “Berg” inden målgang.
Og nu når vi snakker om overblik…. Jeg er godt klar over, at det er de færreste der har fuldstændigt styr på de forskellige ryttere og hold indefor kvindecykling. Det er altid let hvis interessen er der  – men bliver besværliggjort af, at den bedste informationskilde indefor kvindecykling er de sociale medier. Dette gælder i særdeleshed Twitter hvor man nærmest altid kan finde en “livekanal” direkte til løbene. Ak ja, var det bare som hos herrerne, hvor en god plads i sofaen med eftermiddags kaffe var nok…

Derfor vil jeg nu gøre mit for at præsentere Lotto Ladies holdopstilling til weekendens løb; Omloop het Niewsblaad og Omloop Van het Hageland. 

Alting har en begyndelse 🙂

Lotte Kopecky. 21 år. Belgien.
Lotte er belgiens nye store håb og vel det nærmeste vi kommer på en kaptajn i klassikerne. Hun er en god allrounder, pivhurtig i spurten,  kan køre stærkt på de flamske powerbakker og så er hun dygtig i feltet. Kopecky er netop vendt hjem med en sejr i Omnium ved bane world cuppen i Cali – så formen er god. 

Kaat van der Meulen. 21 år. Belgien
Er blevet håndplukket til Lotte Kopecky som en del af hendes væbnere. Kaat er en stærk rytter som er en vigtig brik hvis der skal køres for Lotte. Ligeledes er hun en stærk og klog rytter der kan køre hendes egen chance. Sammen med Annelie Dom og Lotte Kopecky er hun også en del af banelsndsholdet.

Annelies Dom. 30 år. Belgien
Er også håndplukket til Lotte. Annelies har stor erfaring med hendes mange år i feltet. Hendes ambitioner er at være der for Lotte og lærer fra sig. På træningslejr i Calpe trænede jeg sprintertog med Lotte, Kaat og Annelies, og som det ser ud lige nu, er det os der skal køre spurten for Lotte, i de løb hvor det er aktuelt. Hvad der sker i praksis, det er svært at sige. Men det er målet at få et godt minitog. Annelies er også en del af banelandsholdet.


Isabelle Beckers. 34 år. Belgien

Isabelle Beckers har ikke kørt på cykel i mange år, men har vist sig som en solid og stærk rytter i feltet. Jeg kender faktisk ikke så meget til Isabelle, men fik på vores træningslejr et godt indtryk af hende.

Jessie Daams. 27 år. Belgien.
I 2011 var Jessie min holdkammerat på team Garmin-Cervelo. Hun er en af de mere erfarne rytter på holdet og hev sidste år en 8. plads hjem i Flandern Rundt. Jessies styrke ligger på bakkerne hvor hun på hendes bedste dage er med i front. Hvor hun er hende lige pt, kan være svært at sige. I maj sidste år blev hendes sæson ødelagt af en blodprop i benet som satte hende ud af kurs. Jessie tilbragte lang tid i kørestol og først i efteråret fik man styr på hendes problemer. Nu er Jessie tilbage og jeg krydser alt for, at hun har fået fart i benene igen.

Chantal Hoffman. 30 år. Luxembourg.
Chantal bliver skiftet ind til søndagens løb, Omloop van het Hageland. Chantal er en fighter, en ægte støtte i cykelløbene og er kendt for at ofre sig 100% for holdet. Derudover, synes jeg personligt, at Chantal er en af holdets meget karismatiske ryttere som altid har en finger på pulsen. Hun holder stemningen god og er aldrig for fin til en sjov bemærkning. Jeg er helt tosset med hendes ironiske sans for humor 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s